Ανακοινώσεις

Drive through testing για τον κορωνοϊό στην Φαρκαδόνα

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την  Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και την περιφέρεια, θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες drive through testing κορωνοϊού, στον χώρο έξω από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας , την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 9.00  το πρωϊ.
 

Χρηματικό έπαθλο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, κτηνοτροφικό και πολιτιστικό τομέα δίνει το Ευρωπαϊκό έργο CULTRURAL+ στο οποίο μετέχει ο Δήμος Φαρκαδόνας

Ο Δήμος μας μέσω του Τμήματος Προγραμματισμού του συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά Ευρωπαϊκά προγράμματα.  Με στόχο νέες γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία και τις νέες αντιλήψεις που κυριαρχούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σε διάφορα θέματα της κοινωνικής δραστηριότητας.

Μοριακά Τεστ κορωνοϊού (COVID-19) για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Φαρκαδόνας

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο Δήμαρχος Σπυρίδωνας Αγναντής , με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας,  αποφάσισαν και θα πραγματοποιήσουν μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19, σε όλους τους εργαζομένους των υπηρεσιών του Δήμου.
 

Νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις-τηλεργασία και ατομική άθληση

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας, ενημερώνει τους πολίτες για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά που  αφορούν στις μετακινήσεις των πολιτών, την τηλεργασία και την ατομική άθληση.
 

Περιορισμοί και μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές της Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

 
O Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, για το τι ισχύει  σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342-ΦΕΚ 4899/Β/6-11-2020 (lockdown 2) και παρακαλεί θερμά για την πιστή εφαρμογή των νέων μέτρων προστασίας και των περιορισμών.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα