Ανακοινώσεις

Στην διεθνή εβδομάδα του Δήμου Φαρκαδόνας πανεπιστήμια από την Πορτογαλία την Ισπανία και γαλλικό ινστιτούτο

 
Σημαντικές συμμετοχές θα υπάρξουν στην 1η διεθνή εβδομάδα και στο επιστημονικό συνέδριο του Δήμου Φαρκαδόνας.
 

Ζημιές από χαλαζόπτωση και έντονη βροχόπτωση σε Ταξιάρχες-Φανερωμένη και Πετρόπορο

 
Χαλαζόπτωση και έντονη βροχόπτωση έπληξαν το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 τις κοινότητες Ταξιαρχών, Φανερωμένης και Πετροπόρου, του Δήμου Φαρκαδόνας.
 

Η πρώτη διεθνής εβδομάδα και το πρώτο διεθνές επιστημονικό συνέδριο στην ιστορία του Δήμου Φαρκαδόνας

 
Μια σημαντική  διοργάνωση έρχεται για τον Δήμο Φαρκαδόνας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η 1η Διεθνής Εβδομάδα και παράλληλα το 1ο Διεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 21 με 25 Ιουνίου 2021 στην Φαρκαδόνα στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου  CULTRURAL + .
 

Πρόσκληση για το Πρόγραμμα Learning Villages

 
Η στρατηγική συμμαχία που υλοποιεί το έργο «LEARNING VILLAGES: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (2020-1-ES01-KA227-ADU-096064) απευθύνει πρόσκληση προς έναν (1) οικισμό (δημοτικό διαμέρισμα) της υπαίθρου, που αντιμετωπίζει δημογραφικές προκλήσεις (πληθυσμιακή μείωση ή/και γήρανση) και δεν αποτελεί πόλο σημαντικής τουριστικής έλξης, να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα κοινοτικής εκπαίδευσης και προγραμματισμού με στόχο να δώσει ώθηση στην τοπική ανάπτυξη και να εφαρμόσει καλές πρακτικές ευρωπαϊκής συμμετοχικής δημοκρατίας.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα