Πρόσκληση για ένταξη νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας απευθύνει πρόσκληση σε συνδημότες μας, άτομα τρίτης ηλικίας και άτομα που χρήζουν κατ’ οίκον βοήθειας και επιθυμούν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ηλικιωμένους που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως καθώς και σε άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα (Α.Μ.Ε.Α.), με προτεραιότητα αυτούς που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας ή που το εισόδημά τους δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» να απευθυνθούν στις επιμέρους δομές από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 07:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ.:

  • Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας – τηλ. επικοινωνίας : 2433023565
  • Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας – τηλ. επικοινωνίας : 2432351103
  • Δημοτική Ενότητα Πελινναίων – τηλ. επικοινωνίας : 2431352810.
Όποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης υπεύθυνος της δομής θα τον επισκέπτεται κατ’ οίκον και θα συμπληρώνει την αίτηση. Στη συνέχεια θα πραγματοποιείται έρευνα και αξιολόγηση των αναγκών από την Κοινωνική Λειτουργό και όπου κρίνεται απαραίτητο ανάλογα με τις ανάγκες θα του προσφέρεται η βοήθεια που χρειάζεται.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης εγκρίθηκε η ένταξη 41 δημοτών στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ύστερα από κοινωνική έρευνα των Κοινωνικών Λειτουργών που διεξήχθη για τους υποψήφιους.

 
Ο Πρόεδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.
 
Κοσμάς Κωνσταντίνος
Attachments:
Download this file (Πρόσκληση ένταξης νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.doc)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ[ ]256 kB

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα