Συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης αγροτικών δρόμων

 
Με εντατικούς ρυθμούς και ανά περιοχή με σειρά, συνεργεία του Δήμου Φαρκαδόνας, συνεχίζουν τις εργασίες για την αποκατάσταση και διάνοιξη αγροτικών δρόμων , έτσι ώστε  να είναι προσβάσιμοι και κατάλληλοι για τους αγρότες οι οποίοι πηγαίνουν καθημερινά στις εργασίες τους.
 

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

 
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνας Αγναντής, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου του 2ου Δημοτικού σχολείου Οιχαλίας με την «Κ/ξία Χρήστος Γεωργίου Παπαγεωργίου – Αφοι Τέα & ΣΙΑ Ε.Ε.» . Η σύμβαση κατασκευής του έργου είναι ποσού 100.513,76 ευρώ με ΦΠΑ.
 

Best City Award για το Δήμο Φαρκαδόνας στον τομέα της Βιώσιμης Κινητικότητας

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας μέσω του Τμήματος Προγραμματισμού του συμμετείχε και φέτος στον θεσμό των Best City Awards, όπου και απέσπασε BRONZE βραβείο για την έντονη δράση του στον τομέα της Βιώσιμης Κινητικότητας, και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο, και συγκεκριμένα τη συμμετοχή του ως Ιδρυτικό Μέλος στη Διακήρυξη των Ευρωπαϊκών Πόλεων για την Οδική Ασφάλεια στις Βρυξέλλες.
 

Εντάχθηκε η πρόταση για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Φαρκαδόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου ενέκρινε την πρόταση του Δήμου Φαρκαδόνας , ο οποίος  θα προχωρήσει στην χωροθέτηση 14  σημείων φόρτισης σε κοινόχρηστους χώρους στις δημοτικές κοινότητες, προϋπολογισμού 39.680,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη δημιουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας, προβαίνει στη δημιουργία παιδικού σταθμού στο Δ.Κ. Ταξιαρχών. Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου υπογράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνα Αγναντή και την εργολάβο Ελένη Σουλεμέτση.
 

Η Υγεία μας, το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ο Δήμος Φαρκαδόνας πρωταγωνιστές σε μεγάλο Ευρωπαϊκό Συνέδριο υπό την αιγίδα του ΠΟΥ

 
Μία πολύ σημαντική διοργάνωση στο χώρο της υγείας, το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έλαβε χώρα το τριήμερο 8 – 10 Δεκεμβρίου, με θέμα την Προστασία και την Ανάκαμψη των πόλεων και των κοινοτήτων από την πανδημία.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα