Φίλες και φίλοι,

  • Μέσα από τη νέα λειτουργική και χρηστική διαδικτυακή πύλη του δήμου Φαρκαδόνας, συνθέτουμε το προφίλ ενός σύγχρονου δήμου, πιστοί στις αρχές διαφάνειας και της διαρκούς επικοινωνίας με το δημότη.
  • Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε συνεχώς έγκαιρα και έγκυρα το δημότη για ότι συμβαίνει στο δήμος μας, δίδοντας του ταυτόχρονα τη δυνατότητα υποβολής αιτημάτων καθώς και παρατηρήσεων, που με τη σειρά τους θα συνδράμουν στο να γίνει ο δήμος μας καλύτερος.
  • Με την αναφορά που γίνεται στις δημοτικές ενότητες και στις επιμέρους κοινότητες, ο επισκέπτης της διαδικτυακής πύλης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ιστορία και τη φυσική ομορφιά του κάθε χωριού, τις πολιτιστικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα και τα διάφορα τοπικά προϊόντα. Ακόμη μπορεί να πάρει χρήσιμες πληροφορίες για υποδομές και υπηρεσίες.
  • Σας καλωσορίζω λοιπόν στη νέα διαδικτυακή πύλη και σας εύχομαι καλή περιήγηση.


Ο Δήμαρχος
Μεριβάκης Αθανάσιος

Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας

«Ο τόπος που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε χρειάζεται όραμα για να πάει μπροστά, με αίσθημα ευθύνης για κάθε δημότη και κάθε δημοτικό διαμέρισμα, και είναι υπόθεση όλων μας να το επιτύχουμε».Μεριβάκης Αθανάσιος

 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα