Ανακοινώσεις

Καινούργια ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα στην Τ.Κ. Κρήνης


Σε λειτουργία τέθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου η ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα στη τοπική κοινότητα της Κρήνης, μετά την τοποθέτηση του σύγχρονου ζυγιστικού συστήματος και η οποία αναμένεται να εξυπηρετήσει στα μέγιστα τους αγρότες της περιοχής.
 
Η ζύγιση μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ απλά, γρήγορα, και αυτόματα, χωρίς την παρουσία ζυγιστή, αρκεί ο οδηγός του οχήματος να εισάγει το ανάλογο ποσό κερμάτων στον αυτόματο κερματοδέκτη. Η εκτύπωση του ζυγολογίου πραγματοποιείται αυτόματα μέσω του ενσωματωμένου εκτυπωτή που διαθέτει ο αυτοματισμός.
 
Να σημειωθεί πως ο Δήμος Φαρκαδόνας προχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο στην αντικατάσταση - εκσυγχρονισμό των ζυγιστικών συστημάτων στις γεφυροπλάστιγγες Φαρκαδόνας, Κεραμιδίου και Κλοκοτού.

Το προφίλ του Δήμου Φαρκαδόνας στο διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας απέκτησε προφίλ στον επίσημο ιστοχώρο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας (European Local Democracy Week | ELDW) - την ετήσια εκδήλωση του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών στην οποία συμμετέχει - το οποίο θα ενημερώνεται με τις δράσεις που θα οργανώνονται.

link για τον ιστοχώρο:  http://www.congress-eldw.eu/

link για το προφίλ του Δήμου: http://sedl.alnetis.fr/en/495-municipality-of-farkadona/

Ειδικές περιστάσεις καθαριότητας

Η καθαριότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, όταν υπάρχει ειδική περίσταση όπως εκδήλωση ή περιφορά εικόνας, θα γίνεται σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου.

 

 

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού & Πρασίνου

 

Στεργίου Μπότη Ελένη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕΣτην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Αθήνα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Καραμάνος.
 
Αντικείμενο συζήτησης το υπό διαβούλευση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της χώρας, καθώς και η μεταρρύθμιση Κράτους – Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του διαλόγου που μόλις άνοιξε για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγιναν παρατηρήσεις, προτάσεις και βελτιώσεις οι οποίες και θα κατατεθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο υπουργείο Εσωτερικών. Επισημάνθηκε ακόμη ότι η συζήτηση αυτή θα πρέπει να γίνει καταρχήν στους κόλπους της ίδια της Αυτοδιοίκησης οργανωμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα και να καταλήξει μέσα από τις συλλογικές της διαδικασίες στην κατάθεση ολοκληρωμένου πλαισίου για το ποια Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη σήμερα η χώρα και πως οι δήμοι θα μετατραπούν σε πραγματικούς οργανισμούς ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών και να υπηρετήσουν αποτελεσματικά τις πολλαπλές ανάγκες των πολιτών.              

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα