Ανακοινώσεις

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης σας προσκαλεί στις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου :

Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας


Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών επισκέφτηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η ειδική κινητή μονάδα της εταιρείας INTERSPORT, μέλος του Ομίλου FOURLIS, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φθάνουμε στα Άκρα», που υλοποιεί σε συνεργασία με το Δήμος μας.
 

Ποδηλατοβόλτα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο στη Φαρκαδόνα


Ο Δήμος Φαρκαδόνας καλεί τους δημότες μικρούς και μεγάλους, να πάρουν τα ποδήλατά τους και να συμμετάσχουν στο γύρο της Φαρκαδόνας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» με την οποία και ολοκληρώνονται οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016. Στην ποδηλατοβόλτα συμμετέχει η Ομάδα Ποδηλατών Φαρκαδόνας. Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας (Γ. Γεννηματά 1) στις 18:00.

Συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016


Ο Δήμος Φαρκαδόνας, μετά την πρόσφατη διάκρισή του σε εθνικό επίπεδο για την περυσινή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, συμμετέχει δυναμικά και φέτος, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, με πλήθος εκδηλώσεων και μόνιμων μέτρων βιώσιμης κινητικότητας.

Αναλυτικά, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο παρακάτω Δελτίο Τύπου.
Attachments:
Download this file (EMW 2016_Farkadona.doc)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ[ ]603 kB

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα