ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και την εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (Π.Ε.Δ.Θ.).

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (Ταχ. Διεύθυνση: Γ. Γεννηματά 1, Φαρκαδόνα) στις 7.9.2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί:

  • η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,
  •     η προβλεπόμενη από την παρ.1 του άρθρου 9 του ΠΔ 75/2011 (όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρο 8 του Ν. 4279/2014 (ΦΕΚ 158 Α΄/8-8-2014)) εκλογή των εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας.

Ο προεδρεύων Σύμβουλος

Ελένη Μπότη-Στεργίου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ 196/2014, ΑΔΑ:ΒΣΣΗΩΗΗ-ΞΗ0/2.9.2014 ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Attachments:
Download this file (Απόφαση 196 Ορισμός Αντιδημάρχων Ανάρτηση 2-9-2014.doc)Λήψη Αρχείου[Απόφαση 196 Ορισμός Αντιδημάρχων Ανάρτηση 2-9-2014.doc]44 kB

Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
 
Σας προσκαλούμε να παραστείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, που θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 20:00
στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ

Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπέλου

«Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό αμπελώνων περιόδου 2014/2015»

 

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, θα υποβάλλουν αιτήσεις, από πρώτη (1) Αυγούστου έως και δεκαπέντε (15) Δεκεμβρίου 2014,στην οικεία Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής γραφείο 308 προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Attachments:
Download this file (Χορήγηση Δικαιωμάτων Φύτεψης.pdf)Άνοιγμα Αρχείου[Χορήγηση Δικαιωμάτων Φύτεψης.pdf]51 kB

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ΄

 Κατάσταση σημείων συγκέντρωσης κατοίκων μετά από φαινόμενα σεισμού του Δήμου Φαρκαδόνας.

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Η Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας αποτελείται από την Δημοτική κοινότητα ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ και τις εξής τοπικές κοινότητες ΖΑΡΚΟΥ , ΠΗΝΕΙΑΔΑΣ , ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ , ΓΡΙΖΑΝΟΥ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΕΛΟΥ.

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Η Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας αποτελείται από την Δημοτική κοινότητα ΟΙΧΑΛΙΑΣ και τις εξής τοπικές κοινότητες ΚΛΟΚΟΤΟΥ , ΚΡΗΝΗΣ , ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΩΝ, ΠΕΤΡΩΤΟΥ.

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΙΝΝΑΙΩΝ

Η Δημοτική Ενότητα Πελινναίων αποτελείται από την Δημοτική κοινότητα ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και τις εξής τοπικές κοινότητες ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ , ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ , ΝΟΜΗΣ, ΣΕΡΒΩΤΩΝ.

Σαν σημεία συγκέντρωσης κατοίκων μετά από φαινόμενα σεισμού του Δήμου Φαρκαδόνας ορίζονται τα Γήπεδα και ο Μερηάς ή ελεύθερες Δημοτικές εκτάσεις στα όρια των οικισμών.

 

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

 

Φαρκαδόνα : 11/6/2014

Αρ. Πρωτ.:9376

 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ                   : 50.000,00 € (ΜΕ ΦΠΑ)

ΕΡΓΑΣΙΕΣ                                    : 40.650,40 €

ΦΠΑ                                             :   9.349,60 €                                                                                                              

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την τεχνική βοήθεια του Δήμου Φαρκαδόνας,  προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α.).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23/6/2014 και από ώρα 10.00 έως 10.30  ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής δημοπρασιών και αξιολόγησης προσφορών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο  ισόγειο του Δημαρχιακού καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Γ. Γεννηματά 1, στη Φαρκαδόνα. Σε περίπτωση ματαίωσης της δημοπρασίας για οποιοδήποτε λόγο ή σε περίπτωση που αποβεί άκαρπη, θα επαναληφθεί στις 30/6/2014 την ίδια ημέρα και ίδια ώρα. Οι προσφορές μπορεί να αποσταλούν και ταχυδρομικά ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μέχρι την προηγουμένη του διαγωνισμού εργάσιμη ημέρα και ως την 15.00 μ.μ.  Η διεύθυνση αποστολής είναι:

Δήμος Φαρκαδόνας

Ταχ. Δ/νση: Γ. Γεννηματά 1, Φαρκαδόνα       

Ταχ. Κωδ.: 42031

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα των κλάδων ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και ΠΕ Περιβάλλοντος και με τις ειδικότητες και τα προσόντα που προβλέπονται στην αναλυτική διακήρυξη.

Όλα  τα τεύχη του διαγωνισμού, θα διατίθενται από τον Δήμο Φαρκαδόνας στο αντίτιμο των 5,00 €.

Η προμήθεια θα κατακυρωθεί σε συμμετέχοντα, η προσφορά του οποίου θα κριθεί τεχνικά αποδεκτή και έχει τη χαμηλότερη τιμή .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Φαρκαδόνας, οδός Γεννηματά αριθμ. 1 και στο τηλέφωνο 2433350020, Ντιούδη Αρχοντία.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας

 Κων/νος Οικονόμου

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Attachments:
Download this file (Περίληψη Τεχνικής Βοήθειας.pdf)Άνοιγμα Αρχείου[Περίληψη Τεχνικής Βοήθειας.pdf]71 kB

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους Δημότες του να προβούν στον καθαρισμό των οικοπέδων σύμφωνα με το (άρθρο 94, παρ. 1.26) του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», διότι με την είσοδο στην θερινή περίοδο, αυξάνεται ο κίνδυνος πυρκαγιών και άλλων κινδύνων.

Καλούνται οι δημότες να προβούν  στις προβλεπόμενες ενέργειες κοπής και απομάκρυνσης χόρτων, σκουπιδιών και άλλων εύφλεκτων υλικών από τα οικόπεδά τους  καθώς και στην περιοδική επιμέλειά τους, σύμφωνα με την ισχύουσα 4/ 2012 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συγκεκριμένα στο ανωτέρω άρθρο 94, παρ. 1.26 αναφέρεται ότι:

«Η μέριμνα, σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού, από τους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού από τους Δήμους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων .

Σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) λεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου, το οποίο αποτελεί έσοδο του οικείου Δήμου, βεβαιώνεται εις βάρος τους η ισόποση σχετική δαπάνη του Δήμου προς καθαρισμό και υποβάλλεται μήνυση για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα».

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Attachments:
Download this file (Ανακοίνωση Καθαρισμός Οικοπέδων.doc)Λήψη Αρχείου[Ανακοίνωση Καθαρισμός Οικοπέδων.doc]125 kB

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα