Ενημερωτικό υλικό για προστασία από πλημμύρες

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προστασίας από πλημμύρες, κοινοποιεί οδηγίες και ενημερωτικά μηνύματα της εθνικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας:
 

Περιβαλλοντική παιδεία με παιχνίδι στο Δήμο Φαρκαδόνας

Πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα η πλατεία της Φαρκαδόνας με το «Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης»
 
Η Κεντρική Πλατεία της Φαρκαδόνας γέμισε με παιδική ζωντάνια την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, καθώς συγκεντρώθηκαν σε αυτή παιδιά από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, στα πλαίσια της πρωτότυπης εκπαιδευτικής δράσης «Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης». Η δράση πραγματοποιήθηκε από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή 480 μαθητών από τα 9 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας.
 

Το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Τρικάλων με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. διοργανώνουν την ψυχαγωγική - εκπαιδευτική δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» για τους μαθητές των Σχολείων της περιοχής μας. Η δράση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού & Πρασίνου.
 

Συνεδρίες λογοθεραπείας από το Δήμο Φαρκαδόνας

Στα πλαίσια του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιεί ο Δήμος Φαρκαδόνας άρχισε να λειτουργεί τμήμα Λογοθεραπείας προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες σε παιδιά των οικογενειών του Δήμου.
 

Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες για την ποιότητα ζωής στο Δήμο Φαρκαδόνας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ενέταξε την πράξη «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού» προϋπολογισμού 150.000,00 € στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 

Ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Σχολείου Δημοτικού Οιχαλίας

Υποβλήθηκε φάκελος για ένταξη στο ΕΣΠΑ
 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας υπέβαλε στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014- 2020 φάκελο για «Ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας», με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου, να ανέρχεται στις 220.000,00 €.
 

Ενημερωτική εκδήλωση για την ασθένεια «μεταχρωματικό έλκος πλατάνου»

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Δασαρχείο Τρικάλων πραγματοποίησε την Τετάρτη 24/10/2018 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την ασθένεια «μεταχρωματικό έλκος του πλατάνου». Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μεριβάκης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα