Οριστικά Αποτελέσματα Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016

www.dikaiologitika.gr


Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015 - 2016.


Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - οριστικά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ : http://www.eetaa.gr/ . Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους παρακάτω Οριστικούς Πίνακες Ωφελούμενων και Επιλαχόντων, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ελαιοχρωματισμός Σχολείων – Δημοτικών Κτηρίων


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ελαιοχρωματισμός σχολείων καθώς και δημοτικών κτιρίων. Τις εργασίες πραγματοποιεί το συνεργείο των τεσσάρων ελαιοχρωματιστών από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, οπότε το κόστος τους περιορίζεται μόνο στα υλικά που χρησιμοποιούνται, με σαφή οικονομικά οφέλη για το Δήμο Φαρκαδόνας. Με γοργούς ρυθμούς φρεσκάρονται οι σχολικές αίθουσες, έτσι ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της νέας χρονιάς. Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από την αισθητική αναβάθμιση και την βελτίωση κατ' επέκταση, των χώρων διδασκαλίας, η διαμόρφωση ενός ελκυστικού μαθησιακού περιβάλλοντος για τους μαθητές. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων σε ποσοστό 80% του συνόλου των σχολικών μονάδων. Εκτιμάται ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν βαφεί και οι υπόλοιπες.

Αποτελέσματα - Ενστάσεις Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016

www.dikaiologitika.gr


Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και την διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016.


Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - προσωρινά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ : http://www.eetaa.gr/ . Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους παρακάτω Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους στους μαθητές, που έπειτα από πολύχρονη προσπάθεια, κόπο και θυσίες πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, υγεία, να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές τους και να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες και στόχους στη ζωή τους.

Συμμετοχή του Δήμου μας στον Ενιαίο Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο ΠΕ Τρικάλων


Τη συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στον Ενιαίο Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ'αριθμ. 134/2015 απόφαση στις 03/08/2015, καθώς ενέκρινε το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για τη συγκρότηση του Φορέα, που θα συνυπογράψει με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τους άλλους τρεις Δήμους του Νομού, το Επιμελητήριο και την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιχειρηματικής και Τουριστικής Ανάπτυξης - Ανάπτυξις ΑΕ.

Συμμετοχή του Δήμου μας στο Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων


Τη συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στο ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ με διακριτικό τίτλο ΔΙΚΤΥΟ ΓΕΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ, που αποτελεί αστική, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ'αριθμ. 122/2015 απόφαση στις 03/08/2015.

ΚΕΔΕ : H Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού θα στηρίξει την εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύηςΟμόφωνη δήλωση εκπροσώπων παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και λίγες μόλις ώρες μετά τη ψήφιση από τη Βουλή των μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους εταίρους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Απόστολος Κοιμήσης, εκ μέρους του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», Γιώργος Ιωακειμίδης, εκ μέρους της «Νέας Αυτοδιοίκησης» και Νίκος Σακκούτης, εκ μέρους της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας».

ΟΓΑ : Από την Τρίτη 14/07/2015 στα ΚΕΠ τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2015, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και από τα τρία ΚΕΠ του Δήμου μας, από τα οποία και διανέμονται από την Τρίτη 14/07/2015 τα ατομικά δελτία των κληροθέντων.

Ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Δημάρχων της ΚΕΔΕ - 09/07/2015


Έντιμη και βιώσιμη συμφωνία, με στόχο την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ ζητά στο ψήφισμα που κατέληξε μετά την ένταση και αποχώρηση της παράταξης του Σύριζα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Δημάρχων της ΚΕΔΕ. Παράλληλα εξουσιοδοτεί το ΔΣ της ΚΕΔΕ να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα προταθεί στην Πολιτεία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα επείγοντα και δύσκολα ζητήματα που προέκυψαν, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία μας, την τοπική οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Εναρξη περιόδων παιδικής κατασκήνωσης Σταυρού Θεσσαλονίκης 2015


Ο Δήμος Φαρκαδόνας δημοσιεύει ανακοίνωση του Δήμου Βόλβης με θέμα "Εναρξη περιόδων παιδικής κατασκήνωσης Σταυρού Θεσσαλονίκης 2015".
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχει κοινωνικό χαρακτήρα ούτως ώστε όλες οι ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι, όσοι βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας, άστεγοι, ομάδες που ανήκουν σε πληθυσμιακές μειονότητες σε κρίση κ.λ.π.) να ενθαρρυνθούν και να επιλεγούν κατά προτεραιότητα «βοηθάμε τους συνανθρώπους μας νοιαζόμαστε γι΄αυτούς».

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα