Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας σας ενημερώνουν ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ενώ στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσκλησης της ΕΕΤΑΑ για τις μητέρες – δικαιούχες του προγράμματος. 

Ευχές Αντιδημάρχου Παιδείας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εξετάσεις, κουράγιο και δύναμη στον δύσκολο αγώνα των εξετάσεων, αλλά η ζωή δεν σταματάει σε μια κόλλα χαρτί.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην ζωή που θα βρείτε μπροστά σας.

Καλή επιτυχία παιδιά.

 

Μπότη - Στεργίου Ελένη

Αντιδήμαρχος Παιδείας

Διοργάνωση Αιμοδοσίας στις 11-6-2020

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Αντιδημαρχία Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, σε συνεργασία με   τον  Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας  και το παράρτημα της ΕΛΕΑΝΑ διοργανώνουν αιμοδοσία στο χώρο του δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 11/06/2020 και ώρες 10:00-13:00 μ.μ.  για να καλυφθεί η ανάγκη δημότη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ανακοίνωση για Διανομή Τροφίμων στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στα Πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. 

Παράταση Επιδομάτων προς τους Ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας

Ανακοινώνεται προς τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας πως σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11.03.2020 « ,Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.(ΦΕΚ Α' 55 11.3.2020)»:

Ανακοίνωση για τον Κορωνοϊό

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας 

 

Καλούν τους Δημότες να συμβάλλουν, ο καθένας με τη δική του στάση, στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19. Πιο συγκεκριμένα: 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα