Εργαστήριο συμβουλευτικής ανέργων

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία διοργανώνει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) Γ.Σ.Ε.Ε. και αφορά το φλέγον ζήτημα για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, της ανεύρεσης εργασίας.
 

Πρόγραμμα Επίσημου Εορτασμού Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821»

24η Μαρτίου 2019 Ημέρα Κυριακή

Γενικός σημαιοστολισμός από της 08:00΄ το πρωί των δημοσίων, δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, τραπεζών και κατοικιών μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2018.

Σχολείο Αγωγής Υγείας στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα

Εκδήλωση Κοινού «Σχολείο Αγωγής Υγείας» στις 23 Μαρτίου στην Φαρκαδόνα από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα με ελεύθερη είσοδο. Με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( Α.Π.Θ.).

Εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού και Κοινωνικής Πολιτικής για την Ημέρα της Γυναίκας

 
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Προγραμματισμού και Κοινωνικής Πολιτικής τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, που καθιερώθηκε για να υπενθυμίζει την ισότητα των δύο φύλων και την δυναμική διεκδίκηση των ίσων δικαιωμάτων, διοργανώνοντας δυο δράσεις. Συγκεκριμένα, η πρώτη δράση ήταν η οργάνωση εκδρομής, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας για τις γυναίκες του Δήμου, ενώ την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στα πλαίσια της δεύτερης δράσης, μοιράστηκαν συμβολικά λουλούδια στις γυναίκες του Δήμου.

Παραμυθοδράσεις στον Παιδικό Σταθμό Φαρκαδόνας

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση του Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας που διοργανώθηκε στον Παιδικό Σταθμό Φαρκαδόνας με την συνδρομή της εμψυχώτριας Βάσως Γκουγκαρά, σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου.
 

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Προγραμματισμού και Κοινωνικής Πολιτικής θέλοντας να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις  8 Μαρτίου, που καθιερώθηκε για να υπενθυμίζει την ισότητα των δύο φύλων και την δυναμική διεκδίκηση των ίσων δικαιωμάτων, διοργανώνει εκδρομή για τις γυναίκες του Δήμου στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 11:30π.μ.
 

Παραμυθοδράσεις στον Παιδικό Σταθμό Δήμου Φαρκαδόνας από το Κέντρο Κοινότητας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα που έχει στην ανάπτυξη των παιδιών το παραμύθι, σε συνεργασία με τον παιδικό σταθμό Φαρκαδόνας διοργανώνει μια σειρά δράσεων με τίτλο « Παραμυθομαζώματα, παιχνιδοσκαρφίσματα».
 

Καρναβάλι Φαρκαδόνας 2019

O Δήμος Φαρκαδόνας για τέταρτη συνεχή χρόνια σας καλεί στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρικάλων την Κυριακή των αποκριών 10 και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 στη Φαρκαδόνα για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του τριωδίου και την αρχή της σαρακοστής.
 

Εκδήλωση για τον Καρκίνο του πεπτικού συστήματος Πρόληψη, Συμπτώματα και Θεραπεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου αυτή τη φορά σε συνεργασία  με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας   διοργανώθηκε  εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το Καρκίνο του Πεπτικού Συστήματος.
 

Κοπή βασιλόπιτας για τα ΚΑΠΗ και τους ηλικιωμένους από το Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου βρίσκονται δίπλα και στηρίζουν την τρίτη ηλικία και καλούν τα μέλη των δομών των ΚΑΠΗ του Δήμου, τους ηλικιωμένους και τους φίλους των ΚΑΠΗ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα