Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Φαρκαδόνας για το 3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού

Τη Πέμπτη στις 14 Ιουνίου 2018 στο υπαίθριο θέατρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων πραγματοποίησαν το 3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των εφτά αγγέλων, των εφτά μαθητών του Λυκείου Φαρκαδόνας που έχασαν τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα του Μαλιακού.

Ευχές Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου προς τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων

 
Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,
 
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018, αποτελούν την ολοκλήρωση της πολύχρονης και επίπονης προσπάθειας που καταβάλατε τόσο εσείς, όσο και οι γονείς μαζί με τους καθηγητές σας.

Πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής" Ενημέρωση Εγγραφών Παιδικών Σταθμών

Στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς των παιδιών ηλικίας από 2μιση εως 4 ετών , για τα κάτωθι:

Αφιέρωμα στο Γριζάνο


Πολιτιστικό - Ιστορικό - Λαογραφικό αφιέρωμα στο Γριζάνο

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Τοπική Κοινότητα Γριζανου και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός ο Σύλλογος Γριζανου " Ο ΒΛΥΖΑΣ" διοργανώνουν ημερίδα-εκδήλωση με θέμα: «Το Γριζανο στο ιστορικό χρόνο και στο κοινωνικό χώρο».

Μνημόσυνο στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ

Ο Δήμος Κιλελέρ σε συνεργασία με τις αντιστασιακές οργανώσεις διοργάνωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίσταση 1941-1944, προς τιμήν των πεσόντων Νικαιωτών στο Αλβανικό Μέτωπο και κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης αλλά και προς τιμήν των 16 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής την άνοιξη του 1943 (κατοίκων Ζαγοράς, Πουρναρίου και Φαρκαδόνας). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μνημείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Νίκαια.

3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού

 

3ο   ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο  Δήμος  Φαρκαδόνας  και  η   Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το «3ο  Φεστιβάλ  Παιδείας και Πολιτισμού». 

Θρησκευτικές πανηγύρεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας

 
1. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗΣ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Τοπική Κοινότητα της Νομής σας προσκαλούν στον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου στο εξωκλήσι της Αναλήψεως στην είσοδο του χωριού.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα