Καρναβάλι Φαρκαδόνας 2018

Ο Δήμος Φαρκαδόνας για τρίτη συνεχή χρονιά σας καλεί στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρικάλων την Κυριακή των Αποκριών 18 και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στη Φαρκαδόνα για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του Τριωδίου και την αρχή της Σαρακοστής.

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Επιθετικότητα: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην αντιμετώπιση του φαινομένου» στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φαρκαδόνας

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού» στο Δημαρχείο Γόννων

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5/2/2018 στο Δημαρχείο Γόννων η εκδήλωση με τίτλο «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού». Η εκδήλωση είναι μια δράση συνδιοργάνωσης ανάμεσα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και διοργανώθηκε υπό την επίβλεψη των κοινωνικών λειτουργών του ΚΚ Δήμου Τεμπών κκ. Κούρτη Παναγιώτας και Καλογήρου Μαρίας. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Παπαστεργίου Δήμητρα Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας.

 

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού»

Την Δευτερά 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:00 π.μ. Στην αίθουσα του Δημαρχείου Γόννων θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την ψυχολόγο κα. Παπαστεργίου Δήμητρα.

Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Οιχαλίας

Δελτίο τύπου

Το Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Οιχαλίας πραγματοποίησαν σειρά σεμιναρίων με στόχο την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση των μαθητών. Οι δράσεις έλαβαν χώρα στις 12/1/2018, 18/1/2018 και 19/1/2018.

Δεύτερη αποστολή αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου οργάνωσαν αποστολή αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.) και οι κάτοικοι του Δήμου δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο συμμετέχουν για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα σε αποστολή βοήθειας προς τους κατοίκους της Μάνδρας αυτή τη φορά.

Διανομή Δώρων και Γλυκών στα Σχολεία

Από το Δήμο Φαρκαδόνας και στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, ανακοινώνεται πως αύριο Πέμπτη 21 και μεθαύριο Παρασκευή  22  Δεκεμβρίου και κατά τις πρωινές ώρες συνεργεία  του Δήμου θα κάνουν την μεταφορά δώρων και γλυκών σε όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας. Τα δώρα και τα γλυκά θα παραδοθούν στους διευθυντές και στους συλλόγους διδασκόντων των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη σειρά τους θα φροντίσουν για τη διανομή στα παιδιά.

 

 Από το Δήμο Φαρκαδόνας

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα