1η Αιμοδοσία για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φαρκαδόνας


Με αφορμή τη νεοσυσταθείσα Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φαρκαδόνας και τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη, πραγματοποιείται η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρες από 9:30 έως 13:30. Η αιμοληψία θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας από συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Καλούμε τους δημότες να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους.

Λάδι, φέτα, βρεφικό γάλα και φακές για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλος εταίρο και το Δήμο Φαρκαδόνας, θα διανείμει στους ωφελούμενους του προγράμματος φέτα, λάδι, βρεφικό γάλα εβαπορέ και φακές.

Διανομή ντομάτας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας, πραγματοποιεί από σήμερα και για τις επόμενες μέρες διανομή ντομάτας στους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Φαρκαδόνας με :
  1. Tο ΑΜΚΑ του αιτούντα
  2. Tην ταυτότητα και
  3. Την αίτησή τους,
να παραλάβουν τo προϊόν από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, εκτός από την έδρα του Δήμου όπου η διανομή θα γίνει από το Δημαρχείο Φαρκαδόνας την Τρίτη 07/06/2016 και ώρες 11:00 – 14:30.
   
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433350011 - 2433023086.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο, ευχαριστούν τον κ. Αχιλλέα Λιούτα για την ευγενική προσφορά 2.800 κιλών ντομάτας.

Συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στην 4η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ


Ο Δήμος Φαρκαδόνας συμμετέχει στην 4η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) που τη διοργανώνει και η οποία διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την αποκλειστική υποστήριξη της Diageo.

Ο στόχος της εκστρατείας αυτής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την κατανάλωση του αλκοόλ, την καλύτερη κατανόηση των συνεπειών της, όταν αυτή γίνεται αλόγιστα, καθώς και την αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των ατυχημάτων.

Διανομή φρούτων και λαχανικών για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλος εταίρο και το Δήμο Φαρκαδόνας, διανέμει σήμερα και αύριο μήλα, πορτοκάλια και λάχανο στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Φαρκαδόνας με :
  1. Tο ΑΜΚΑ του αιτούντα
  2. Tην ταυτότητα και
  3. Την αίτησή τους,
να παραλάβουν τα προϊόντα από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, εκτός από την έδρα του Δήμου όπου η διανομή θα γίνει από το χώρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας την Πέμπτη 26/05/2016 και ώρες 11:00 – 14:30.
   
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433350011 - 2433023086.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Δήμο Φαρκαδόνας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας πρόσφερε δωρεάν εξετάσεις με υπερηχογράφημα πτέρνας σε άνδρες και γυναίκες του δήμου. Το Πρόγραμμα έχει σαν στόχο την έγκαιρη διάγνωση της νόσου της Οστεοπενίας ή Οστεοπόρωσης σε φαινομενικά υγιείς άνδρες και γυναίκες που ίσως διατρέχουν κίνδυνο αυτόματων καταγμάτων.

Διανομή κοτόπουλου - φέτας για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

 
Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλος εταίρο και το Δήμο Φαρκαδόνας, θα διανείμει στους ωφελούμενους του προγράμματος κοτόπουλο και φέτα.

Δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Φαρκαδόνας με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone


Ο Δήμος Φαρκαδόνας, μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας καλούν τους δημότες να επωφεληθούν των δωρεάν εξετάσεων προληπτικής ιατρικής που προσφέρονται μέσω του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, με την αρωγή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. Για την υλοποίησή του συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας στο Δήμο Φαρκαδόνας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας υλοποιεί δωρεάν πρόγραμμα «Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας», προσφέροντας εξέταση στους δημότες με υπερηχογράφημα πτέρνας από 5 έως 13 Μαΐου 2016 ως εξής :
  • Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) Οιχαλίας 5-6/5 και ώρες 09:00-13:00
  • Περιφερειακό Ιατρείο Ταξιαρχών 9-10/5 και ώρες 09:00-13:00
  • Κτίριο ΚΕΠ Φαρκαδόνας (1ος όροφος) 11-13/5 και ώρες 09:00-13:00.

Διανομή προϊόντων για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλος εταίρο και το Δήμο Φαρκαδόνας, θα διανείμει στους ωφελούμενους του προγράμματος τα εξής προϊόντα : ελαιόλαδο, φασόλια, φακές, απορρυπαντικό σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικού καθαρισμού, οδοντόκρεμα, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, γάλα εβαπορέ, κρέμες, μακαρόνια, ντοματοπολτό, ζάχαρη, σαμπουάν και υγρό πιάτων.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα