1η Διανομή κοτόπουλου για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλος εταίρο και το Δήμο Φαρκαδόνας, θα διανείμει κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Φαρκαδόνας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας επικυρώνοντας τη συμφωνία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ», με την υπ’ αριθμ. 241/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προχωράει σε μια Πράξη Παιδείας & Κοινωνικής Προσφοράς, ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης και της ανεξάρτητης Μελέτης.

Έναρξη μαθημάτων Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Φαρκαδόνας


Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν για δεύτερη χρονιά σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Φαρκαδόνας, προσφέροντας προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Ωστόσο, η ανάθεση συγκεκριμένου αριθμού ωρών σε κάθε Κ.Δ.Β.Μ. (όριο 150 ωρών για το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Φαρκαδόνας), η καθυστέρηση στην έναρξη των τμημάτων και η υποχρεωτική λήξη τους έως και τις 31 Ιανουαρίου, καθώς και ανακύπτοντα νομικά ζητήματα στην πρόσληψη των εκπαιδευτών συνέβαλαν στην σύσταση 6 εκπαιδευτικών τμημάτων.

Διανομή πορτοκαλιών από το Δήμο Φαρκαδόνας


Ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει του δημότες του ότι τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί διανομή πορτοκαλιών.

Διανομή κουπονιών για δωρεάν ψυχαγωγία στο Μύλο των Ξωτικών


Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε.Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ» και με επικεφαλή εταίρο τον Δήμο Τρικκαίων, θα δώσει τη δυνατότητα στους ωφελούμενους του προγράμματος των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης, Καλαμπάκας & Φαρκαδόνας, που έχουν παιδιά από 6-18 ετών να επισκεφτούν το «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας που διοργανώνεται για την περίοδο των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα για 5η συνεχόμενη χρονιά και συγκεντρώνει επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ευχαριστίες στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων


Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας απέναντι στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων για την ουσιαστική και πολύτιμη συνδρομή του στη δράση προληπτικής οδοντιατρικής με το «Χαμόγελο του Παιδιού. Σήμερα που η ανάγκη για ενημέρωση και προληπτική ιατρική στοματικής υγείας είναι μεγαλύτερη από ποτέ, απέδειξε εμπράκτως με την συμμετοχή του το μεγάλο αίσθημα συνεισφοράς προς συνάνθρωπο - και ιδίως για τα παιδιά - που τον διακατέχει.

Διανομή ρυζιού από το Δήμο Φαρκαδόνας


Στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας», ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει του δημότες του ότι τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί διανομή ρυζιού στους δικαιούχους του προγράμματος.

Διανομή πορτοκαλιών από το Δήμο Φαρκαδόνας


Ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει του δημότες του ότι τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί διανομή πορτοκαλιών.

Προληπτική Οδοντιατρική με το "Χαμόγελο του Παιδιού" σε Σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας


Στο Δήμο Φαρκαδόνας θα βρίσκεται το "Χαμόγελο του Παιδιού" με την κινητή Οδοντιατρική / Παιδιατρική Μονάδα από τις 23/11/2015 έως τις 4/12/2015 για την υλοποίηση δράσεων προληπτικής οδοντιατρικής σε 801 μαθητές 23 συνολικά σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων). Η κινητή μονάδα θα επισκέπτεται καθημερινά στο διάστημα αυτό τα σχολεία της περιοχής μας για να δεχθεί τους μαθητές, με βάση πρόγραμμα που έχει κοινοποιηθεί στις επιμέρους διευθύνσεις τους.

Διανομή ακτινίδιων από το Δήμο Φαρκαδόνας


Ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει του δημότες του ότι τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί διανομή ακτινίδιων.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα