Δράση ενημέρωσης των μαθητών του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS που έχει θεσμοθετηθεί την 1η Δεκεμβρίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών.
 

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS που έχει θεσμοθετηθεί την 1η Δεκεμβρίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, συνδιοργανώνει  με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας.
 

Πρόσκληση σύγκλησης 3ου Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων (30-11-2018)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 30η του μηνός Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
 

3o Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων Δήμου Φαρκαδόνας

Τη θέση τους στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας θα πάρουν οι Έφηβοι Δημοτικοί Σύμβουλοι το απόγευμα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018, στις 6:30 μ.μ., για την διεξαγωγή του 3ου Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων.
 

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού, ημέρα δράσης και πρόληψης

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού», δράση διανομής χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας, σύμβολο της ευαισθητοποίησης γύρω από τον καρκίνο του μαστού, διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η πρόληψη, στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Συνάντηση δικτύωσης ανάμεσα στα Κέντρα Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και Δήμου Λαρισαίων με παράρτημα ΡΟΜΑ

Την Παρασκευή 19/10/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  δικτύωσης ανάμεσα στο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων με παράρτημα ΡΟΜΑ, 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα