Εκμάθηση Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε Άτομα Ηλικίας άνω των 55 Ετών

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας προτίθεται να υλοποιήσει τη δράση του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας “CSI Institute” και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρίας “Όλοι μαζί μπορούμε”, με τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε., «Εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», που απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 55 ετών. 
 

Ενημέρωση για τους κινδύνους από τη χρήση συσκευής - δείκτη Laser

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς και οι μαθητές γνωστοποιεί και διαβίβασε στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του ενημερωτικό έγγραφο της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Τρικάλων, αναφορικά με τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανήλικοι από τη χρήση της συσκευής - δείκτη Laser.

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λύρειο Ίδρυμα

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής οργάνωσαν αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα «Άγιοι Ανάργυροι-Ορθόδοξο Χωριό» στο Νέο Βουτζά της Αττικής.
 

273.420,00 € για Πρότυπες Παιδικές Χαρές σε όλο το Δήμο Φαρκαδόνας

 
Υπερσύγχρονες Παιδικές Χαρές σε όλα τα τοπικά του διαμερίσματα θα αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας, αφού ενέταξε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» το σχετικό έργο με τίτλο «Προμήθεια οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Φαρκαδόνας», με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, και της Κατάθλιψης στην Τρίτη Ηλικία

      

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο και οι Δήμοι Μέλη αφιερώνουμε τους Μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στην πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, και της Κατάθλιψης στην Τρίτη Ηλικία.

Ανακοίνωση για τις πλαστικοποιήσεις γηπέδων μπάσκετ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) έξι ανοικτών γηπέδων μπάσκετ και ενός γηπέδου τένις περιλαμβανόμενης της γραμμογράφησης και της βαφής.

2ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Δήμου Φαρκαδόνας

 
Η ιστορία του χωριού μας λέει πως πριν από 140 χρόνια περίπου, κάπου κοντά στο 1880, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, με απόφαση του τότε Δημάρχου άρχισε να λειτουργεί σαν θεσμός μια μεγάλη εμποροζωοπανήγυρη, το γνωστό σε όλους μας «Παζαράκι».
 

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα