Αφιέρωμα στο Γριζάνο


Πολιτιστικό - Ιστορικό - Λαογραφικό αφιέρωμα στο Γριζάνο

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Τοπική Κοινότητα Γριζανου και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός ο Σύλλογος Γριζανου " Ο ΒΛΥΖΑΣ" διοργανώνουν ημερίδα-εκδήλωση με θέμα: «Το Γριζανο στο ιστορικό χρόνο και στο κοινωνικό χώρο».

Μνημόσυνο στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ

Ο Δήμος Κιλελέρ σε συνεργασία με τις αντιστασιακές οργανώσεις διοργάνωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίσταση 1941-1944, προς τιμήν των πεσόντων Νικαιωτών στο Αλβανικό Μέτωπο και κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης αλλά και προς τιμήν των 16 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής την άνοιξη του 1943 (κατοίκων Ζαγοράς, Πουρναρίου και Φαρκαδόνας). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μνημείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Νίκαια.

3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού

 

3ο   ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο  Δήμος  Φαρκαδόνας  και  η   Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το «3ο  Φεστιβάλ  Παιδείας και Πολιτισμού». 

Θρησκευτικές πανηγύρεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας

 
1. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗΣ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Τοπική Κοινότητα της Νομής σας προσκαλούν στον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου στο εξωκλήσι της Αναλήψεως στην είσοδο του χωριού.

Θεατρική παράσταση : «ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ» από το Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου

 
Το Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση: «ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ». Η παράσταση θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 , ώρα 21.00, στην αυλή του Σχολείου και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ευχαριστήριο Δήμου Φαρκαδόνας προς τους συμμετέχοντες στην αθλητική δράση #BEACTIVE Γ.Γ.Α.

Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στη πλατεία της Φαρκαδόνας πραγματοποιήθηκε αθλητική εκδήλωση-δράση με ιατρικό περιεχόμενο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #BEACTIVE Γ.Γ.Α..

Διοργάνωση Εκδήλωσης Αθλητικό Πρόγραμμα Be Active

 

Ο  Δήμος Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Πρόγραμμα  BE ACTIVE της Γ.Γ.Α., το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς – ΚΕΔΑ του Δήμου Αμαρουσίου και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας  υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ διοργανώνουν εκδήλωση - δράση με Αθλητικό και Ιατρικού Χαρακτήρα περιεχόμενο το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ. στη κεντρική πλατεία της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Τρικάλων Διοργανώνει Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  Σύλλογος  Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Τρικάλων  διοργανώνει Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου και Εποπτικού Υλικού 1η Απριλίου 2018  στο<<Gallery  Art Hotel>>Π.Ο Λάρισας-Καρδίτσας.

Συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στο πρόγραμμα Erasmus+

Ομόφωνα ψηφίσθηκε η συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στο πρόγραμμα Erasmus+

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, κατόπιν σχετικών επαφών του αρμόδιου Τμήματος Προγραμματισμού του, συμμετέχει σε μία ομάδα Ευρωπαϊκών Φορέων που προτίθεται να υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ στο μέτρο ΚΑ2 «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση».

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα