Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων ΕΠΑΛ στο Δήμο Φαρκαδόνας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υλοποιείται στο Δήμο μας το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη Μαθητείας» των αποφοίτων του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με τις οδηγίες και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
 

Ευχαριστήριο για τους Συλλόγους που συμμετείχαν στο Καρναβάλι Δήμου Φαρκαδόνας 2018

Ο Δήμος Φαρκαδόνα ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γριζάνου «Βλύζας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάρκου «Φαϋτός», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού «Άγιο Γεώργιο» και τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας για τη συμμετοχή τους στο Καρναβάλι που διοργάνωσε ο Δήμος.

 

Καρναβάλι Φαρκαδόνας 2018

Ο Δήμος Φαρκαδόνας για τρίτη συνεχή χρονιά σας καλεί στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρικάλων την Κυριακή των Αποκριών 18 και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στη Φαρκαδόνα για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του Τριωδίου και την αρχή της Σαρακοστής.

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Επιθετικότητα: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην αντιμετώπιση του φαινομένου» στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φαρκαδόνας

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού» στο Δημαρχείο Γόννων

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5/2/2018 στο Δημαρχείο Γόννων η εκδήλωση με τίτλο «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού». Η εκδήλωση είναι μια δράση συνδιοργάνωσης ανάμεσα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και διοργανώθηκε υπό την επίβλεψη των κοινωνικών λειτουργών του ΚΚ Δήμου Τεμπών κκ. Κούρτη Παναγιώτας και Καλογήρου Μαρίας. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Παπαστεργίου Δήμητρα Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας.

 

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Η επικοινωνία του ζευγαριού ως θεμέλιος λίθος της ομαλής ανάπτυξης του παιδιού»

Την Δευτερά 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:00 π.μ. Στην αίθουσα του Δημαρχείου Γόννων θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την ψυχολόγο κα. Παπαστεργίου Δήμητρα.

Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Οιχαλίας

Δελτίο τύπου

Το Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Οιχαλίας πραγματοποίησαν σειρά σεμιναρίων με στόχο την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση των μαθητών. Οι δράσεις έλαβαν χώρα στις 12/1/2018, 18/1/2018 και 19/1/2018.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Θανάσης Μεριβάκης
Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα