Κατάλληλο για πόση το νερό στην Οιχαλία

 
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας σας ενημερώνει ότι στις 29/11/2017 στην Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας  εντόπισε πρόβλημα  στο πόσιμο νερό (θολότητα με περιεκτικότητα άμμου)  και άμεσα και αποτελεσματικά με μεθοδευμένες ενέργειες και κοπιώδες προσπάθειες  εντόπισε την ίδια μέρα ζημιά στην μία εκ των δύο γεωτρήσεων, που τέθηκε αμέσως εκτός λειτουργίας χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
 

Δημοπρατήθηκε το σημαντικότερο έργο ύδρευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας

Δημοπρατήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, το έργο «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ) 2014 – 2020.

Πρόγραμμα ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών πελατών από την Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

 
Η Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας, με στόχο τη στήριξη και οικονομική διευκόλυνση των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παρέχει τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους. Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΦ με απόφαση του ΔΣ δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης σε δόσεις, κατόπιν αίτησης του οφειλέτη, πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμων οφειλών εφόσον αυτές έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως και την ημερομηνία της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση. Για να ενταχθεί ο καταναλωτής στον διακανονισμό θα πρέπει να προκαταβάλλει το 20% της συνολικής οφειλής.

 

Αποκατάσταση βλάβης στον αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην Οιχαλία


Αμεση ήταν επέμβαση της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. στην αποκατάσταση της βλάβης που παρουσιάστηκε την Κυριακή το πρωί σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην Οιχαλία. Τα συνεργεία υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης, εργάστηκαν πυρετωδώς μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία χρονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οπότε και επανήλθε η υδροδότηση των σπιτιών της περιοχής.

Στο σημείο της βλάβης βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. Θανάσης Μεριβάκης, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες αποκατάστασης, ζητώντας την κατανόηση των δημοτών.

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού στη ΔΕΥΑΦ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της επιχείρησης, που εδρεύει στη Φαρκαδόνα και συγκεκριμένα δύο (2) ΔΕ Υδραυλικών, ενός (1) ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργου JCB και δύο (2) ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, διάρκειας οκτώ (8) μηνών.
Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ ́ αριθμ. ΣΟΧ 1/2016.

Attachments:
Download this file (ΩΧΟΠΟΛΔΒ-Δ0Ε (1).pdf)Προκήρυξη[ ]212 kB

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Ιωάννης Σακελλαρίου

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα