Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φαρκαδόνας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Φαρκαδόνας θα δημιουργηθούν άμεσα τμήματα για το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνουν τα εξής θεματικά πεδία:

Οικονομία-Επιχειρηματικότητα-Ποιότητα Ζωής –Περιβάλλον-Νέες Τεχνολογίες-Γλώσσα και επικοινωνία(Ξένες Γλώσσες)-Κοινωνικές δεξιότητες και Δράσεις –Πολιτισμός και Τέχνη-Προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου). Τα προγράμματα εκπαίδευσης θα πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρώνεται ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ( 8 έως 20 άτομα ανά τμήμα μάθησης).

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε :

1.Δημοτικό Κατάστημα Φαρκαδόνας (Γ.Γεννηματά 1 τηλ. 2433350020) Φαρκαδόνα Νομού Τρικάλων.(email: dimosfarkadonas@yahoo.gr)

2.ΚΕΠ Οιχαλίας τηλ.2433033038 Δημοκρατίας 5, Οιχαλία Νομού Τρικάλων.

3.ΚΕΠ Πελινναίων τηλ.2431352811 Ταξιάρχες Νομού Τρικάλων.

 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο