Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ευχαριστήριο στους συμμετέχοντες του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»

Ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή το βράδυ και μετά από τριήμερη διάρκεια το 1ο Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» 2018. 

Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Παιδείας & Πολιτισμού σε άριστη συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ: «Εργαζόμενοι του Δήμου Φαρκαδονας», ενώ η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδονας.

Συμμετείχαν 15 ομάδες των τεσσάρων ατόμων (τρεις παίκτες και ο τέταρτος αλλαγή) με ηλικίες από 15 έως 40 χρονών. Ομάδες και αθλητές από τα χωριά του Δήμου και τις γειτονικές περιοχές.

Ο βασικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή και κυρίαρχο μήνυμα το :”Τάπα στη βία και στο ρατσισμό”.

Και τα δύο πέτυχαν σε μέγιστο βαθμό και δίνουν κίνητρα για την διοργάνωση του 2ου τουρνουά “3 on 3 2019”.

Ικανοποιητική επίσης κρίνεται και η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού, το οποίο πλημμύρισε για τρεις ημέρες τον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου της Φαρκαδόνας, στο γήπεδο μπάσκετ του οποίου πραγματοποιήθηκε η δράση.

Ευχαριστούμε όλους τους ερασιτέχνες αθλητές που συμμετείχαν, τους διαιτητές του Συνδέσμου Τρικάλων, το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδονας για την γραμματειακή υποστήριξη που παρείχε, το φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες, την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, τον χορηγό επικοινωνίας Κρήνηlive για την φωτογραφική κάλυψη και το φωτογραφικό υλικό που μας εξασφάλισε.

Και όλα τα παραπάνω μας δημιουργούν την υποχρέωση αλλά και τη δέσμευση για μια καλύτερη επόμενη διοργάνωση με περισσότερες συμμετοχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο