Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συγχαρητήριο μήνυμα Δήμου Φαρκαδόνας για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μεριβάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου και όλα τα παιδιά γενικότερα για την κατάκτηση του στόχου τους, που ήταν η εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
 

Με σκληρή δουλειά αλλά και αφοσίωση, πέτυχαν ένα δύσκολο στόχο. Η πολύχρονη και κοπιώδης προσπάθεια στη διάρκεια αυτής της εκπαιδευτικής διαδρομής, έχοντας συμπαραστάτες και αρωγούς γονείς και καθηγητές, επιβραβεύτηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
 
Ευχόμαστε ολόθερμα καλή συνέχεια στις σπουδές τους και υπενθυμίζουμε πως η επιτυχία αυτή αποτελεί την αρχή για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους.
 
Σε εκείνους που προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.
 
Στους νέους δεν ταιριάζει η απαισιοδοξία. Στη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας και που η αισιοδοξία φαίνεται να μας έχει εγκαταλείψει, το ηχηρό μήνυμα της επιτυχίας τους κρατάει ψηλά τη σημαία της αξιοκρατίας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας,  ενώ  διασφαλίζει ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
 
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μεριβάκης
και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο