Γάμος στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας

Παρά την δύσκολη εποχή εν μέσω πανδημίας , δύο νέα παιδιά ανέβηκαν το κατώφλι του Δημαρχείου Φαρκαδόνας και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο . Ο Κωνσταντίνος Βαϊου και η Αικατερίνη Πολυγένη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και αντάλλαξαν υποσχέσεις κοινής ζωής.

Έκτακτη ανακοίνωση για την μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΓΓΠΣΔΔ

 
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 21:00 έως και Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 12:00 (μεσημέρι) δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της. Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Ευχαριστήρια επιστολή προς την υπηρεσία καθαριότητας , πρασίνου και συντήρησης υποδομών

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής και οι Αντιδήμαρχοι  Ευάγγελος Κοσμάς, Ιωάνης Γεωργολόπουλος, Ειρήνη Κακαίτσα, Αθανάσιος Ζώτος, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, όλο το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και συντήρησης υποδομών του αμαξοστασίου του Δήμου, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς τους αυτό το έντονο διήμερο των καιρικών φαινομένων. Στο διάστημα της κακοκαιρίας «Μήδεια» και της έντονης χιονόπτωσης που έπληξαν και τις περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας, ήταν άπαντες στις επάλξεις και συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον αποχιονισμό  δρόμων σε οδούς, κτηνοτροφικές μονάδες και ρίψη αλατιού, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο οδικό δίκτυο για τους κατοίκους και εργαζομένους, αλλά και να επιλύσουν όποια άλλα προβλήματα παρουσιάστηκαν.

Δήμος Φαρκαδόνας

Η τεχνολογία στο πλευρό του πολίτη.

Σπυρίδων Αγναντής

Επικοινωνία

  info (@) farkadona.gr
  +2433350000
  +2433350018
  Φαρκαδόνα, 42031, Τρίκαλα Θεσσαλίας - Ελλάδα