Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Δεύτερη αποστολή αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου οργάνωσαν αποστολή αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Ο Δήμος Φαρκαδόνας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.) και οι κάτοικοι του Δήμου δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο συμμετέχουν για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα σε αποστολή βοήθειας προς τους κατοίκους της Μάνδρας αυτή τη φορά.

Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης ο οποίος μετέφερε τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν για το σκοπό αυτό από τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων ολόκληρου του Δήμου.

Τα είδη που συγκέντρωσαν οι δύο Δήμοι, στα πλαίσια της κοινής τους συνεργασίας, παραδόθηκαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από το Δήμαρχο Φαρκαδόνας Αθανάσιο Μεριβάκη και το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη στο Δημαρχείο Μάνδρας Αττικής, όπου τους υποδέχθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικό Πέππα και την Υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο