Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Δύο μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Και οι δύο προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος μας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 πέτυχαν υψηλή βαθμολογία σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
Ως εκ τούτου, κατατάχθηκαν σε εντάξιμη θέση, με βάση το εγκεκριμένο ποσό του προγράμματος.
 
Πρόκειται για τα εξής έργα:
1.         Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Κεραμιδίου – Φαρκαδόνας, προϋπολογισμού 388.000,00
2.         Ασφαλτόστρωση Αγροτικής Οδού Δ.Δ. Ζάρκου, προϋπολογισμού 603.000,00
 
Όπως φαίνεται και από τον τίτλο τους, πρόκειται για έργα που θα βελτιώσουν κατά πολύ την πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις των ως άνω περιοχών μας.
 
Συνυπολογίζοντας το μεγάλο ποσοστό του γεωργικού τομέα στην τοπική μας οικονομία, γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικά είναι τα έργα αυτά για το Δήμο μας.
 
Εάν λάβει κανείς υπόψη τον περιορισμένο προϋπολογισμό του προγράμματος χρηματοδότησης, αναδεικνύονται τα εξής γεγονότα:
1. Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ο Δήμος μας πέτυχε την εντάξιμη κατάταξη σε 2 από τα συνολικά 15 – 16 έργα που θα χρηματοδοτηθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
2. Ο Δήμος μας έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα σημαντικά προγράμματα χρηματοδότησης, ιδιαίτερα δε στο συγκεκριμένο που αφορά την αγροτική ανάπτυξη.
3. Όλα αυτά τα επιτυγχάνει με ελάχιστο προσωπικό, με βάση και τα επίσημα στοιχεία, γεγονός που πολλαπλασιάζει την αξία των επιτυχιών και αποδεικνύει ότι αυτές είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς.
      
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
  AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο