Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ομαδικό Εργαστήριο Εκπαίδευσης στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ με τη συνεργασία του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Κέντρου Κοινότητας και Δήμου Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Κέντρο Κοινότητας επιδεικνύοντας την ευαισθησία τους στους άνεργους δημότες και έχοντας ως βασική προτεραιότητα την προώθηση της απασχόλησης, διοργανώνουν ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής ανέργων με θέμα « Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας:

 

Η περίπτωση της πλατφόρμας του ΟΑΕΔ». Πιο συγκεκριμένα, και με την πρόσκληση του ΟΑΕΔ για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας να έχει ξεκινήσει από Δευτέρα 29/6/2020 έως 6/7/2020, διοργανώθηκαν τα εργαστήρια αυτά με σκοπό να δούνε οι ενδιαφερόμενοι τον τρόπο που συμπληρώνεται η αίτηση για την κοινωφελή εργασία. Εισηγητής των σεμιναρίων ήταν ο κος Αχιλλέας Βαιόπουλος εργασιακός σύμβουλος και η δράση αυτή οργανώθηκε για άλλη μια φορά με την συνεργασία του ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Τα  εργαστήρια έγιναν  την Δευτέρα 29/6/2020, Τρίτη 30/6/2020 και Τετάρτη 1/7/2020. Στα εργαστήρια στα οποία λόγω του COVID -19 συμμετείχαν κατ΄ανώτερο όριο 10 άτομα ανά σεμινάριο παρακολούθησαν πολίτες, πρόεδροι των κοινοτήτων με σκοπό τη διάχυση της πληροφορίας στους δημότες, οι αντιδήμαρχοι κα Ελένη Στεργίου- Μπότη, Βαγγέλης Κοσμάς και οι κυρίες Δήμητρα Παπαστεργίου και Ευαγγελία Καραπέτσα εκ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας. Υπενθυμίζεται ότι η υποδοχή αιτημάτων για βιογραφικά, ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά ερωτήματα συνεχίζεται εκ νέου. Πληροφορίες 2433350052.
 
 
 
 
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο