Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού, ημέρα δράσης και πρόληψης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Την Πέμπτη  24 Οκτωβρίου 2019 με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού», πραγματοποιήθηκε δράση διανομής χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας, σύμβολο της ευαισθητοποίησης γύρω από τον καρκίνο του μαστού, διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση  για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η πρόληψη, στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας που έδωσε το υλικό που διανεμήθηκε, ενώ η διοργάνωση ανήκει στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας και στο τμήμα Προγραμματισμού του  Δήμου Φαρκαδόνας.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε  σε δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Φαρκαδόνας, στο Κέντρο Υγείας και στον Παιδικό σταθμό του δήμου.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Ιωάννης Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι Ελένη Στεργίου- Μπότη και  Ιωάννης Γεωργουλόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βασίλης Κουκώνης, εργαζόμενοι του δήμου και άλλων υπηρεσιών, προσωπικό του ΚΥ Φαρκαδόνας καθώς επίσης το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, Δήμητρα Παπαστεργίου ψυχολόγος και Ευαγγελία Καραπέτσα κοινωνική λειτουργός.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο