Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου – Έναρξη της Ζωντανής Φάτνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα με πολύ σεβασμό στους επισκέπτες του με τη μεγαλύτερη «Ζωντανή Φάτνη». Και φέτος οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης θα ζωντανέψουν με ένα μοναδικό τρόπο μπροστά στα μάτια μας.

Πραγματικά Χριστούγεννα, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Η πόλη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της – και ιδιαίτερα τα παιδιά – σε μια μοναδική γιορτή.
 
Η πλατεία της Φαρκαδόνας θα αποτελέσει τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης μας, μια εντυπωσιακή ζεστή εορταστική εικόνα, καθώς θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους,προσφέροντας χαρά και διασκέδαση. Σε όλη την διάρκεια η πλατεία φιλοξενεί σειρά καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων. Κάθε μέρα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις. Παραδοσιακοί χοροί, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα αλλά και σύγχρονη μουσική θα εμπλουτίσουν το γιορτινό πρόγραμμα.
 
Από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα τα «βιβλικά πρόσωπα ζωντανεύουν». Ηθοποιοί δραματοποιούν το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Χριστού στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας. Η θεατρική αναπαράσταση θα γίνεται τις εξής ώρες : 11:00 – 12:30 – 18:00 και 19:30.

Μια «Ζωντανή Φάτνη» που κάνει την πλατεία να γεμίζει ασφυκτικά, η πρώτη αφορμή να γνωρίσετε τη Φαρκαδόνα. Ακολουθήστε το φωτεινό αστέρι που φαίνεται από παντού και θα συναντήσετε την «Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα. Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική στιγμή. Ελάτε να ζήσουμε Πραγματικά Χριστούγεννα.

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων [ΕΔΩ].

Η πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης :

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο