Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Σε επιφυλακή ο Δήμος Φαρκαδόνας για τις πλημμύρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Μεγάλες ποσότητες  νερού κατέβασε από τον ορεινό όγκο και πάλι ο Πηνειός στον κάμπο  και είχαν σαν αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη των υδάτων, να πλημμυρίσουν εκτάσεις σε παραποτάμιες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας για άλλη μια φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες πλημμύρες.
 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας από την  πρώτη στιγμή τέθηκε σε επιφυλακή, ο Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής , o αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας  Γιάννης Γεωργολόπουλος και συνεργάτες τους, επισκέφθηκαν τις  περιοχές και  αν  χρειαστεί από πλευράς Δήμου σε συνεργασία με την περιφέρεια και τους κατά τόπους προέδρους να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
 
Να σημειωθεί ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε την Τρίτη 12/1, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας: στην επαρχιακή οδό Κλοκοτού Ν. Τρικάλων – Μαραθέας Ν. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο ύψος της γέφυρας Κλοκοτού (για απόσταση περίπου είκοσι -20- μέτρων) και η κυκλοφορία   θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες διαδρομές.
 
Μπήκε σε λειτουργία και το αντλιοστάσιο στο Κεραμίδι για την καλύτερη διαχείριση του νερού , ενώ υπάρχει και συνεχή επικοινωνία από πλευράς Δήμου Φαρκαδόνας με την πολιτική προστασία για παν ενδεχόμενο, όπως επίσης παρακολουθείται και η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας για το ερχόμενο διάστημα.

 

 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο