Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συνάντηση Δημάρχου Φαρκαδόνας, Κέντρου Κοινότητας και Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Τρικάλων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 μέσα σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με σκοπό την δικτύωση ανάμεσα στο Δήμο Φαρκαδόνας, το Κέντρο Κοινότητας και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία παράρτημα Τρικάλων.

Οι κυρίες Μαρία Καναρά πρόεδρος του παραρτήματος και η κυρία Στεφανία Κωστοπούλου γενική γραμματέας, ενημέρωσαν το δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου και την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμητρα Παπαστεργίου για τη δράση του παραρτήματος. Πιο συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες ανασφάλιστες και γυναίκες υψηλού κινδύνου και επειγουσών περιστατικών να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στο ιατρείο μαστού κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2431350742.

Ακόμη, συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των τριών φορέων και καθορίστηκε ένα πρώιμο σχέδιο δράσης με εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση του πληθυσμού.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο