Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Το Δημαρχείο Φαρκαδόνας φωταγωγήθηκε ροζ για τον καρκίνο του μαστού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο Φαρκαδόνας φωταγωγήθηκε ροζ για τον καρκίνο του μαστού!

Με τον συμβολικό φωτισμό του Δημαρχείου Φαρκαδόνας σε ροζ χρώμα και με τον περίπατο που συνδιοργάνωσε τον Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας το απόγευμα του Σαββάτου 29ης Οκτωβρίου έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι συμμετέχοντας περπάτησαν από το νέο κτήριο του Κέντρου Κοινότητας μέχρι το Δημαρχείο για να στηρίξουν τους ασθενείς, τους φροντιστές και τους οικείους τους, για να τους δείξουν ότι σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνος κανείς.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κακαϊτσα και τον Δήμαρχο εκπροσώπησαν η σύζυγος του κα Ευαγγελία Αγναντή και η κόρη τους κα Μαρία Αγναντή. Τα γλυκά που προσφέρθηκαν ήταν δωρεά της  κας Μαρίας Αγναντή και τα αναψυκτικά προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο