Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

273.420,00 € για Πρότυπες Παιδικές Χαρές σε όλο το Δήμο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Υπερσύγχρονες Παιδικές Χαρές σε όλα τα τοπικά του διαμερίσματα θα αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας, αφού ενέταξε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» το σχετικό έργο με τίτλο «Προμήθεια οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Φαρκαδόνας», με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 273.420,00 €. Από αυτά, τα 213.000,00 € αποτελούν χρηματοδότηση του προγράμματος, ενώ τα 60.420,00 € θα δοθούν από το Δήμο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο αυτού του είδους που έγινε ποτέ στην περιοχή, το όφελος του οποίου είναι διπλό: η εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς παιχνιδιού και σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου στα παιδιά του Δήμου μας, καθώς και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το έργο προβλέπει παιδικές χαρές σε όλες τις τοπικές κοινότητες δίνοντας έτσι ιδιαίτερη βαρύτητα στην ίση αντιμετώπιση όλων των παιδιών του Δήμου, ενώ προβλέπει φωτοβολταϊκά συστήματα φωτισμού, εφαρμόζοντας έτσι καλές πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας αγαπάμε τα παιδιά μας και φροντίζουμε για το ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο