Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Αιτήσεις στο Δήμο Φαρκαδόνας για δωρεάν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, ενημερώνει τους Δημότες του, ότι από 1/02/2019 στα πλαίσια της διαδικασίας υλοποίησης του έργου, «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», και για το χρονικό διάστημα έως τις 19/03/2019, όπως ορίζει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, οι κάτοικοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αχλαδοχωρίου, Γριζάνου, Ζάρκου, Οιχαλίας και Παναγίτσας, οι οποίοι δεν έχουν πλήρη τηλεοπτική κάλυψη των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα ΚΕΠ της περιοχής τους.
 
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι Οιχαλίας στο ΚΕΠ Οιχαλίας, οι κάτοικοι Αχλαδοχωρίου, Γριζάνου, Ζάρκου, και Παναγίτσας θα μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Φαρκαδόνας ή στο Δημαρχείο.
 
Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την εταιρία από την οποία επιθυμούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης. Οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι η DIGEA (με υπηρεσίες “DIGEA PACK”) και η COSMOTE TV (με υπηρεσίες “COSMOTE TV PACK”).
 
Aπό το δίκτυο της εταιρίας DIGEA, oι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας που εκπέμπονται είναι οι: ALPHA, ANT1, OPEN BEYOND, Μακεδονία TV, ΣΚΑΪ, STAR και οι σταθμοί της ΕΡΤ (ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ HD και ΒΟΥΛΗ) για διάστημα 8 ετών.
 
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας που διατίθενται στην πλατφόρμα της COSMOTE TV είναι οι προαναφερόμενοι του δικτύου της DIGEA, καθώς επίσης και οι σταθμοί Action 24, Αιγαίο TV, a.Epsilon, Atlas TV, Βεργίνα TV, CRETA TV, Star Κεντρικής Ελλάδας, ΕΝΑ Channel, EXTRA CHANNEL, 4 Ε, Κρήτη Νέα Τηλεόραση, Κρήτη TV, για διάστημα 2 ετών. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω λίστα δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις εκάστοτε εμπορικές συμφωνίες της εταιρίας.
 
Οι δικαιούχοι κατατάσσονται στις ακόλουθες πέντε κατηγορίες:
  • Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία του ίδιου.
  • Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία άλλου προσώπου το οποίο ζει.
  • Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία θανόντα.
  • Τα στοιχεία του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος δεν ταυτίζονται με τα δικά του λόγω μεταβολής τους.
  • Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία φορέα του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (π.χ. Ι.Ναού, ΟΤΑ, Αστυνομικού Τμήματος κ.α.).
Για να δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά [ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ]. Επισυνάπτονται τα παραρτήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο