Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Αιτήσεις στο κοινοτικό γραφείο Γριζάνου και διαμόρφωση του χώρου για τους οικίσκους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Την κοινότητα του Γριζάνου επισκέφθηκε την Πέμπτη 11/3/21, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνας Αγναντής. Ενημερώθηκε από την πρόεδρο της κοινότητας κυρία Ευανθία Κακαδιάρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Δημότσιο, για την εξέλιξη της διαδικασίας των ελέγχων των σπιτιών από τα κλιμάκια μηχανικών που πραγματοποιούν τις αυτοψίες μετά τους ισχυρούς σεισμούς, ενώ ταυτόχρονα οι κάτοικοι προσέρχονται στο κοινοτικό γραφείο, ενημερώνονται και καταθέτουν τις αιτήσεις τους για τις αποζημιώσεις που είναι να εισπράξουν από τις ζημιές που υπέστησαν.
Στην συνάντηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας της Κρήνης Σπύρος Μάγγος, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε για την κατάσταση με τους ελέγχους στην δική του κοινότητα και την εικόνα μετά τους σεισμούς. Οι επαφές του Δημάρχου με όλους τους προέδρους είναι συνεχείς για ότιδήποτε θέμα προκύπτει.
 
Επίσης στο Γριζάνο , ο κ. Αγναντής επισκέφθηκε τον δημοτικό χώρο εκεί όπου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης , για να τοποθετηθούν οι οικίσκοι που θα φιλοξενήσουν τους ανθρώπους που αδυνατούν να μείνουν στα σπίτια τους.
 
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο