Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Αλληλεγγύη στον αγώνα των καθαριστριών από το Δήμο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριστριών των σχολικών μονάδων και όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.
 
Άλλωστε ο Δήμος Φαρκαδόνας πάντα στήριζε και στηρίζει έμπρακτα τις καθαρίστριες στα προβλήματα που είχαν και έχουν και κυρίως σε αυτά της μισθοδοσίας, αφού λόγω των καθυστερήσεων (μονίμως) στις πληρωμές από το Ινστιτούτο δια Βίου Μάθησης (ΙΝ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), ο Δήμος Φαρκαδόνας πάντα αναλάμβανε να τις πληρώνει.

Στον αγώνα που κάνουν τις ημέρες αυτές, με κύριο αίτημα την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, ο Δήμος τις συμπαρίσταται, δεδομένου ότι πρόκειται για εργασία που αφορά πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πρέπει να μονιμοποιηθούν για να βγουν από την αβεβαιότητα, από την ανασφάλεια και την ταλαιπωρία καθυστερήσεων στη μισθοδοσία τους.

Είναι απαίτηση και δικαίωμα να υπάρχουν καθαρά σχολεία, σύγχρονο και υγιεινό εργασιακό περιβάλλον, για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς και τις καθαρίστριες. Είναι κοινή υπόθεση όπως είναι κοινός και ο αγώνας.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον αγώνα τους στη  διεκδίκηση από την κυβέρνηση της εξεύρεσης άμεσης λύσης στο πρόβλημά τους ώστε να πιάσουν όλοι τους μόνιμη δουλειά, να έχουν όλοι πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο