Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους του Δήμου Φαρκαδόνας από το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και τον Σύλλογο Καθαριστριών Ν. Καρδίτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Το Δημαρχείο Φαρκαδόνας επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Μαρτίου , ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας κ. Γιώργος Καπράνας και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Καθαριστριών Ν. Καρδίτσας κυρία Λίνα Κρανή.

 

 

Μετέφεραν με συνεργάτες τους ήδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διανεμηθούν στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργολόπουλο, ενημερώθηκαν για τις ζημιές από τους σεισμούς στην περιοχή αλλά και για τις ενέργειες   που γίνονται προς αποκατάσταση των πληγέντων από πλευράς Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την περιφέρεια και τις κρατικές υπηρεσίες. Άλλη μια έμπρακτη προσφορά αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους των σεισμοπλήκτων κοινοτήτων  του Δήμου μας.

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν θερμά τόσο τον κ. Καπράνα όσο και την κυρία Κρανή για την στήριξη και την σημαντική συνεισφορά τους με την δράση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο