Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ για την άσκοπη κατανάλωση νερού τις ημέρες του καύσωνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όχι στην άσκοπη κατανάλωση νερού τις ημέρες του καύσωνα

 

Η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης και προστασίας των υδάτινων πόρων και με γνώμονα πάντα την βιώσιμη ανάπτυξη του περιβάλλοντος εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ως προς την κατανάλωση του πόσιμου νερού κατά την περίοδο του επερχόμενου καύσωνα και συνιστά να κάνουν λελογισμένη χρήση νερού και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση (πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων κλπ.)

Η ΔΕΥΑΦ διαβεβαιώνει πως έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πως οι τεχνικές της υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή. Παρόλα αυτά, επειδή πάντα υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες, παρακαλούνται οι καταναλωτές να είναι όσο το δυνατόν πιο φειδωλοί στη χρήση νερού ειδικά τις ημέρες του καύσωνα και αν είναι δυνατόν η κατανάλωση να περιορίζεται για οικιακή και προσωπική χρήση.

Η συμμετοχή όλων στην ελεγχόμενη χρήση του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του. Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμησή του.

Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό.

 

Εκ της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο