Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ανακοίνωση για Διανομή Τροφίμων στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στα Πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ. 
 
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου  Εισοδήματος (ΕΕΕ)που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
 
Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο , το ΑΜΚΑ και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα « Ελάχιστο Εγγυημένου Εισοδήματος » και σακούλες.
 
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του που συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση , με το δικό του ΑΜΚΑ , την αίτηση και την ταυτότητά του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Για την προστασία από τον COVID- 19 τα άτομα θα προσέρχονται ανά ομάδες μοιρασμένες ισόποσα στις 3 μέρες.
 
Η διανομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Παναγίτσας  τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:
Δευτέρα  14/12/2020 από 8:30 π.μ. εώς 13:00 μ.μ.
Τρίτη 15/12/2020 από 8:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
Τετάρτη 16/12/2020 από 8:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
 
Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι: Γάλα εβαπορέ, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Μέλι, Ρύζι, Τόνος, Φάκελος, Φασόλια, Φέτα, και κατά περίπτωση παιδικές τροφές. Επίσης, είδη ΒΥΣ και πιο συγκεκριμένα, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, υγρό πιάτων, χαρτί υγείας και σαμπουάν, ενώ οικογένειες με μωρά δικαιούνται και πάνες.
 
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944912123
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο