Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας η δεύτερη διανομή τροφίμων σε 100 οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα, στα πλαίσια του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο αφορά πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής σε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. Τα είδη που διατέθηκαν ήταν νωπό κοτόπουλο συσκευασμένο ειδικής πτηνοτροφικής εκτροφής, ρύζι τύπου Καρολίνα και μακαρόνια Νο 6.
Να σημειωθεί πως οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και μέσω γραπτών μηνυμάτων για τη διανομή.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη 21 Ιουνίου διανεμήθηκε στους ωφελούμενους φέτα Π.Ο.Π., γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π., εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ελιές και χαλβάς με ταχίνι.

Τη διανομή πραγματοποίησαν υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας, με τη συνδρομή και του προσωπικού από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί με την διανομή στους ωφελούμενους των υπολοίπων ποσοτήτων φέτας, γραβιέρας και κοτόπουλου περίπου στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ευχαριστεί το κέντρο «Ποσειδώνιο» που διέθεσε το αυτοκίνητο ψυγείο για τη συντήρηση των ευπαθών προϊόντων.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο