Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ευχαριστήριο από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προς τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και στο Δημοτικό Συμβούλιο
 
Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αθανάσιο Μεριβάκη, στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Ηλία Καραμάνο, στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Μιχάλη Μπαγιώτη καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το σχολείο μας και την ουσιαστική στήριξή τους  στο έργο μας. Ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες στον πάνω όροφο του κτιρίου, άλλαξαν τα φωτιστικά όλων των χώρων και ελαιοχρωματίστηκε η πρόσοψη του σχολείου μας.
 

Η συμβολή τους ήταν αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία  της προσπάθειάς μας να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές, υγιεινό  και  παιδαγωγικά αποδεκτό περιβάλλον για τους μαθητές μας που, κατά την παραδοχή όλων, προσφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη μαθησιακών αποτελεσμάτων.
 
Η ανάμνηση του σχολείου- διδακτηρίου, ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου, θεωρούμε πως αποτελεί βασικό παράγοντα στη διαμόρφωση του ατόμου.  Η ομορφιά, η τάξη και η ασφάλεια έχει αποδεχθεί από ειδικούς επιστήμονες ότι έχει ευνοϊκές επιδράσεις στην ψυχολογία του παιδιού αλλά και στη μάθηση. Ένα όμορφο περιβάλλον προδιαθέτει τα παιδιά να το σεβαστούν, να το αγαπήσουν, να αγαπήσουν την μάθηση και κατ’ επέκταση να αποκτήσουν συμπεριφορές που προάγουν την κοινωνία μας.
 
Για άλλη μια φορά δεχτείτε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας για την απόφασή σας να στηρίξετε το σχολείο μας επ’ ωφελεία της δημόσιας παιδείας που υπηρετούμε και ένθερμα στηρίζουμε.
Η σχολική κοινότητα του Σχολείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο