Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Φαρκαδόνας για το 3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Πέμπτη στις 14 Ιουνίου 2018 στο υπαίθριο θέατρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων πραγματοποίησαν το 3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των εφτά αγγέλων, των εφτά μαθητών του Λυκείου Φαρκαδόνας που έχασαν τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα του Μαλιακού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα πέντε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, το Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.) Φαρκαδόνας, το Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.) Οιχαλίας, το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Φαρκαδόνας, το Γυμνάσιο Οιχαλίας, το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας και το Δημοτικό Σχολείο των Ταξιαρχών μοναδικός εκπρόσωπος των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Πρωταγωνιστές και φέτος ήταν οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι των έξι σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας. Τα παιδιά ανέδειξαν το χαρισματικό τους ταλέντο και πλημμύρησαν το θέατρο του Δημαρχείου με παιδική και δημιουργική φαντασία, στέλνοντας μηνύματα συνεργασίας, φιλίας, αγάπης, αισιοδοξίας.

Και με τις παρουσιάσεις και τις εμφανίσεις τους τίμησαν με το καλύτερο τρόπο τη μνήμη των εφτά μαθητών, των εφτά αγγέλων του Λυκείου Φαρκαδόνας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο φονικό πέταλο του Μαλιακού, στις 27 Σεπτέμβρη 2004.

Μας έδειξαν πως Πολιτισμός και Παιδεία ή Παιδεία και Πολιτισμός μπορούν να μας οδηγήσουν στη δημιουργία μιας υγιούς κοινωνίας γεμάτη με αξίες και ευαισθησίες.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη, ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά των έξι Σχολείων του Δήμου μας που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στο 3ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού, τους Διευθυντές τους, τους καθηγητές τους, τους δασκάλους τους, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων, τους γονείς και όλους όσους παραβρέθηκαν και με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας.

Πιστοί στις υποσχέσεις μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 4ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού ελπίζοντας στη συμμετοχή όλων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά, υγεία και επιτυχίες στη ζωή τους.

Καλό καλοκαίρι.

Φωτογραφικό Υλικό ΚΡΗΝΗLIVE

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο