Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Έγκριση Δημοπράτησης για το Σημαντικότερο Έργο Ύδρευσης των Τελευταίων Δεκαετιών στο Δήμο Φαρκαδόνας Ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. 2014–2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πορεία προς την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Παναγίτσας, Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου, Διασέλλου», προϋπολογισμού 1.562.601,62 €, μπήκε στην τελική ευθεία.
 

Συγκεκριμένα, μετά από τις συστηματικές προσπάθειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου μας και της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., εξασφαλίστηκε η έγκριση από τη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020, για τη δημοπράτηση του έργου.
 
Αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος μας θα δημοπρατήσει το έργο αυτό, ενώ η υλοποίησή του, υπό τη συνεργασία του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., υπολογίζεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα λύσει τα πολύχρονα και πολύ σοβαρά προβλήματα ύδρευσης που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι των Δημοτικών Κοινοτήτων της Φαρκαδόνας, εξασφαλίζοντας μόνιμες λύσεις και προσφέροντας στους κατοίκους το βασικό αγαθό του νερού με επάρκεια και ποιότητα.

Τόσο το μέγεθος του προϋπολογισμού του, όσο και η πολύ μεγάλη αναγκαιότητά του, το κατατάσσουν σε ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα έχουν ποτέ υλοποιηθεί στην περιοχή της Φαρκαδόνας, και το σημαντικότερο στον τομέα της ύδρευσης.

 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

 AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο