Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Εκδήλωση ομιλίας με θέμα «Επιθετικότητα: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην αντιμετώπιση του φαινομένου» στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Φαρκαδόνας με θέμα: «Επιθετικότητα: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην αντιμετώπιση του φαινομένου»,με ομιλήτρια την κα Δήμητρα Παπαστεργίου Ψυχολόγο MSc, υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Φαρκαδόνας και την κα Κούρτη Παναγιώτα, κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τεμπών. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού, με αρμόδιο τον αντιδήμαρχο κο Ηλία Καραμάνο. 
Προσκαλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για ενημέρωση και συζήτηση για ένα τόσο σημαντικό και παράλληλα καθημερινό θέμα που αγγίζει όλες τις οικογένειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο