Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Έναρξη Αιτήσεων για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προβλεπόμενα προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
 
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
 
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
                            
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο :
– Δημαρχείο Φαρκαδόνας (τηλ. επικοινωνίας : 2433023086 –
email : kdvm234@gmail.com και dimosfarkadonas@yahoo.gr)
– ΚΕΠ Οιχαλίας (τηλ. επικοινωνίας 2433033038)
– ΚΕΠ Ταξιαρχών (τηλ. επικοινωνίας 2431352811)

Η κατάθεση αιτήσεων ξεκινάει από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00 – 14:00.

 
Βρείτε [ΕΔΩ] την αίτηση εκπαιδευομένου.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο