Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Συνέχιση ατομικών συνεδριών με ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η πρωτοβουλία που συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας και του  Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) Γ.Σ.Ε.Ε. υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδόνας. Πιο συγκεκριμένα, για 4 Παρασκευές ο σύμβουλος εργασίας συλλέγει σε ατομικά ραντεβού ερωτήματα που αφορούν ασφαλιστικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά ζητήματα καθώς και τη διαμόρφωση σωστού βιογραφικού. Την συλλογή των ερωτημάτων αλλά και την συμβουλευτική των βιογραφικών ανέλαβε ο σύμβουλος εργασίας της ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε Αχιλλέας Βαϊόπουλος.

Ευχαριστούμε τους δημότες που στηρίζουν μια πραγματικά χρήσιμη δράση για την εύρεση εργασίας μέσω της διαμόρφωσης σωστού βιογραφικού αλλά και την απάντηση σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας ως φορέας έχει ως βασικό πυλώνα την ενδυνάμωση του εργασιακού προφίλ  των ωφελούμενών του και στοχεύει στην πολύπλευρη ενημέρωσή τους σε ό,τι αφορά την εργασιακή και ασφαλιστική τους κατάσταση.

 Οι επόμενες ημερομηνίες που αφορούν σε συναντήσεις με τον σύμβουλο εργασίας είναι 13/3/2020 και 27/3/2020. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για ραντεβού στα τηλέφωνα του Κέντρου Κοινότητας 2433350052 και 2433350056.

Το Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο