Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενεργός στην Ευρώπη ο Δήμος Φαρκαδόνας – Μέρος 1ο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσει η Ευρώπη και όλος ο κόσμος με τον COVID-19, συνεχίζονται με την βοήθεια της τεχνολογίας και της τηλεργασίας οι διάφορες δράσεις στο μέτρο του δυνατού.
 
Είχαμε λοιπόν την πρώτη συμμετοχή του Δήμου Φαρκαδόνας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Πόλεων και των περιφερειών και μάλιστα  ήταν ιδιαίτερα αισθητή.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Δήμων και των Περιφερειών (EURegionsWeek) αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες σχετικά με την περιφερειακή πολιτική.
 
Έχει εξελιχθεί σε μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, στην οποία συμμετέχουν δήμοι και περιφέρειες από ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών τους εκπροσώπων, αξιωματούχων, εμπειρογνωμόνων και ακαδημαϊκών.
 
Τα τελευταία 17 χρόνια, η εκδήλωση έχει συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη προβολή του τρόπου με τον οποίο οι δήμοι και οι περιφέρειες αξιοποιούν τα κονδύλια της ΕΕ για να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή.
 
Το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Φαρκαδόνας, συμμετείχε σε μία σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων με θέματα ιδιαίτερα σημαντικά για το σχεδιασμό αναπτυξιακών δράσεων και τις επικείμενες εξελίξεις στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
 
Θεματολογία:
1. Αθλητισμός και Φυσικό Περιβάλλον
2. Καινοτομία στον Αθλητισμός
3. Διεθνής Συνεργασία Πόλεων
4. Υγεία και Περιβαλλοντικές Πολιτικές
5. Πόλεις και Περιβαλλοντική Καινοτομία
6. Κλιματικά Ουδέτερη και Κυκλική Παραγωγή Τροφίμων
7. Γεφυρώνοντας την Ψηφιακή και την Περιβαλλοντική Μεταμόρφωση
8. Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης σε Περιφερειακό Επίπεδο.
 
Οι δράσεις συνεχίζονται…
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο