Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενημέρωση για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Φαρκαδόνας καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια, να διατηρεί καθαρά όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα σε ολόκληρο το εύρος του. Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια οφείλουμε και πρέπει όλοι μας να είμαστε αρωγοί.

Συστήνεται στους δημότες να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα, κ.λ.π.) ή προϊόντα κηπευτικών εργασιών (κλαδιά κ.λ.π.), προτού επικοινωνήσουν με την αρμόδια Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2433023535, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 6:30 – 13:30.

Να τοποθετούνε τα ογκώδη αντικείμενα σε σημεία που δεν εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και δεν δυσχεραίνουν την αποκομιδή τους. Να συσκευάζουνε τα κλαδιά σε ελαφρά δεμάτια και να τα τοποθετούνε δίπλα στους κάδους μετά από συνεννόηση πάντα με την Υπηρεσία.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη διατήρηση της καθαριότητας και ευπρέπειας των δημόσιων χώρων και προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας, καλούμε τους δημότες αφού προηγηθεί η σχετική επικοινωνία, να βγάζουν τέτοιου είδους αντικείμενα Τρίτη και Πέμπτη νωρίς το πρωί, αποφεύγοντας πριν από Σαββατοκύριακο και αργίες.

Η αλλαγή νοοτροπίας είναι υπόθεση όλων μας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού

Κοσμάς Γ. Κωνσταντίνος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο