Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενημέρωση και υποστήριξη του Δήμου Φαρκαδόνας στους μαθητές Γ’ Λυκείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Λυκείου του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, επισκέφθηκαν η αρμόδια αντιδήμαρχος παιδείας κυρία Ειρήνη Κακαίτσα με το στέλεχος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου και Ψυχολόγο,  κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου.

Σκοπός της επίσκεψης , να υπάρξει υποστήριξη και ενημέρωση ενόψει της συμμετοχής τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, έτσι ώστε να δοθούν συμβουλές αλλά και ψυχολογική υποστήριξη αντιμετώπισης του άγχους των εξετάσεων αλλά και όποια άλλα θέματα αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Ο Σύλλογος διδασκόντων ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δήμου οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση για να πραγματοποιηθεί αυτή η ειδική εκδήλωση , θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις μέσα στη χρονιά , ενώ επιπροσθέτως η κυρία Κακαίτσα ενημερώθηκε και για προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο και χρειάζονται επίλυση.

“Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των μαθητών ειδικά της Γ Λυκείου στο δύσκολο αγώνα που δίνουν και γι’ αυτό από την πλευρά μου δεσμεύομαι να συνεχίσω τη δουλειά που ξεκινήσαμε..

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να αναγνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται από το Κέντρο Κοινότητας και να μας ευχαριστούν. Η αναγνώριση αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε”, τόνισε η κυρία Παπαστεργίου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο