Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενημέρωση σε σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Φαρκαδόνας και έγινε ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μικρούς μαθητές-τριες για την βιώσιμη κινητικότητα. Δόθηκαν στους εκπαιδευτικούς φυλλάδια με την μασκότ της δράσης, τον Έντγκαρ, όπου τα παιδιά παίζουν και ζωγραφίζουν την μασκότ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, μέσα σε εικόνες του τόπου μας.

Στις επισκέψεις τις οποίες πραγματοποίησε το κέντρο κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας με στελέχη του γραφείου προγραμματισμού και πληροφορικής, συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Υγείας, ποιότητας ζωής, περιβάλλοντος, κυρία Ειρήνη Κακαϊτσα, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπευθύνους των εκπαιδευτικών μονάδων , καταγράφοντας σε πρώτη φάση και προβλήματα στις υποδομές, προς επίληση τους.

Η ενημέρωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιήθηκε στον παιδικό σταθμό Φαρκαδόνας, το Νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας, τον παιδικό σταθμό Γριζάνου, τον παιδικό σταθμό Οιχαλίας, το 1ο Δημοτικό σχολείο Οιχαλίας και τον παιδικό σταθμό Ζάρκου.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο