Ημερομηνία:

Κοινοποίηση:

Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία και την προετοιμασία των σχολείων στο Δήμο Φαρκαδόνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, με τον αποχιονισμό των αύλειων χώρων και των παρακείμενων δρόμων πρόσβασης, η επιχείρηση προετοιμασίας της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρκαδόνας, μετά τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και την περιοχή μας. Η συνεργασία του Δήμου μας με τους Διευθυντές – Προϊσταμένους των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, όπου και κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο για τυχόν προβλήματα (θέρμανσης, ύδρευσης, επάρκειας πετρελαίου κ.α.). Τα προβλήματα που μας αναφέρθηκαν αποκαταστάθηκαν άμεσα, ενώ εφοδιάστηκαν με πετρέλαιο τα σχολεία που εξαντλήθηκαν τα αποθέματά τους.
 

Υπό την απειλή του νέου κύματος κακοκαιρίας, που προβλέπεται να ξεκινήσει ξημερώματα Δευτέρας 16 Ιανουαρίου,  καθώς και των συνθηκών παγετού που επικρατεί, καλούνται οι εκπαιδευτικοί αύριο να είναι στις θέσεις τους προκειμένου να επανεκτιμήσουν την κατάσταση λειτουργικότητας, μεριμνώντας για την διατήρηση των καυστήρων τους σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, ώστε να επιστέψουν οι μαθητές στα Σχολεία τους την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Συνεπώς, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά για τους μαθητές όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μέχρι τότε, ο Δήμος Φαρκαδόνας θα παρακολουθεί τα καιρικά φαινόμενα και θα επανέλθει με καινούργια ανακοίνωση, συναρτήσει των δεδομένων πάντα που θα σημειωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο